Diskussion:Ølejr

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg kan se at du har haft meget travlt 62.79.36.156 , men det er ikke kutyme på Wikipedia at man laver så omfattende ændringer uden at diskutere dem først på diskussionssiden. I Ølejrsbevægelsen eget materiale skriver man både ølejr og Ø-lejr, medens Ølejrsbevægelsen konsekvent skrives uden bindestreg. Jensp 26. jun 2003 kl.11:08 (CEST)

Neutralitet[rediger kildetekst]

Jeg kan ikke helt se hvordan denne artikel ikke er neutral? er der nogen som kan påpege ting så vil jeg gladeligt lave den om og prøve at skrive lidt mere om ølejre da jeg selv har været på et par stykker i min hippiebarndom --Opspin 12. aug 2006 kl. 13:52 (CEST)

Din seneste ændring har hjulpet, men jeg synes at artiklen fremtræder mere som reklame end som en encyklopædisk artikel (gætter på at den oprindelige artikel blev kopieret fra en ølejrhjemmeside); måske derfor neutralitetskabelonen blev påsat. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 12. aug 2006 kl. 14:01 (CEST)
Jeg satte neutralitestskabelonen, både fordi en del af artiklen fremstod som reklame og også fordi den delvis var skrevet i første person, hvilket rent sproligt også gav et meget subjektivt indtryk. Scm 13. aug 2006 kl. 12:27 (CEST)