Diskussion:Øst for paradis (film)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 1950'erne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 1950'er-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hed filmen virkelig "Øst for Paradis" med stort P? Bogens danske titel er med lille p.

Ifølge IMDB hed den på dansk "Øst for paradis", så jeg flytter den til det. --Maitch 1. maj 2005 kl. 22:27 (CEST)

Bogens danske titel er med stort P:

Forside og titelblad

Jeg antager at så er filmen også med stort og har rettet i IMDb.

--Frank 3. maj 2005 kl. 12:07 (CEST)

Der er en almindelig udbredt uenighed om hvad titlen på bogen er, som man kan se på de søgninger der er linket til fra ISBN 87-595-1273-3. -- Bruger:Wegge 3. maj 2005 kl. 12:09 (CEST)
Jeg fortår ikke, at nogen stadig kan diskutere dette efter at jeg har leveret en kopi af titelbladet.
Det er ikke første gang, at der er lavet fejlindtastning i bibliotekernes database.
--Frank 3. maj 2005 kl. 12:20 (CEST)
Det er ikke en fejlindtastning. Bogen er udgivet under begge titler. Ved at søge på det kongelige bibliotek kunne jeg spore hvor mange bøger der var udgivet under den bestemte titel.
  • Øst for paradis: 10 udgaver
  • Øst for Paradis: 14 udgaver
Med hensyn til filmen er det temmelig sikkert, at IMDB havde det korrekt første gang, og siden Frank ikke har anden dokumentation for filmen, flytter jeg den tilbage. --Maitch 3. maj 2005 kl. 12:43 (CEST)
Alle udgivelser siden 1984 har haft lille p i titlen, så umiddelbart er jeg mest stemt for at vi også burde lade bogen være opført under den nuværende titel med en kommentar om den arkaiske stavemåde. -- Bruger:Wegge 3. maj 2005 kl. 12:50 (CEST)
Det er sådan set korrekt. Det havde jeg ikke set. For god ordens skyld er linket til siden her --Maitch 3. maj 2005 kl. 12:53 (CEST)