Diskussion:Østjydsk Musikforsyning

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Østjydsk Musikforsyning

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
  • Symbol delete vote.svg Slet - Jeg kan på ingen måde ud fra artiklen læse, hvorfor dette underholdningsorkester skulle have gjort sig fortjent til en artikel. De spiller tilsyneladende på en kro i Brædstrup, men derudover... --Sabbe 3. mar 2010, 14:20 (CET)
    • Symbol keep vote.svg Behold - Det står allerede meget klarere i artiklen, hvorfor de har berettigelse. Nu er den værd at beholde, som jeg ser det. --Sabbe 4. mar 2010, 14:18 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Det er jeg flintrende uenig i. ØM er kendt vidt og bredt - og Google har da også flere tusinde hits med dem. Men ingen tvivl om at artiklen behøver en opstramning. --Brandsen 3. mar 2010, 14:27 (CET)
  • Symbol neutral vote.svg Neutral - Gruppen hører til de mere kendte underholdningsorkestret - på landsplan vel at mærke. Og alene de 3.110 træffere de giver på Google burde borge for notabiliteten. Til gengæld er artiklen i sin nuværende udformning noget nær ubrugelig, i det den kun giver de allermest nødtørftige oplysninger. --Dannebrog Spy 3. mar 2010, 14:30 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Enig med Brandsen - notabiliteten fejler ikke noget, idet de bl.a. har udgivet en lang række plader, også på kendte plademærker. Og spillejobbet på Hotel Pejsegården i Brædstrup var et 26-årigt engagement med opførelsen af en årlig revy, som tiltrak gæster fra det meste af landet samt prominente gæstemedvirkende som Jesper Klein. Indtil videre yder artiklen dem dog ikke tilnærmelsesvis retfærdighed. --Arne (Amjaabc) 3. mar 2010, 15:19 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Desværre en elendig artikel, men notabiliteten er helt i orden - ØJ er en institution i den danske showverden. - Nico 3. mar 2010, 15:54 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Jeg har forsøgt at omskrive og udbygge artiklen lidt nu, men man er ganske hæmmet af, at det er svært at finde materiale om bandet.--Brandsen 4. mar 2010, 02:57 (CET)
    ... I hvert fald på nettet. --Arne (Amjaabc) 4. mar 2010, 12:43 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Behold. --MGA73 4. mar 2010, 23:22 (CET)