Diskussion:18. juli

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kalender-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Almanak, et forsøg på at koordinere oprettelsen af almanakrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Notabilitet[redigér wikikode]

Denne dag har intet encyklopædirelevant gjort. --Palnatoke 13. jan 2009, 18:36 (CET)

Hmmmm....--Brandsen 15. jan 2009, 01:47 (CET)
Seriøst: Hvorved adskiller denne dato sig fra andre datoer? Det gør den ikke: Artiklen består af en intro og tre navngivne afsnit. Introen fortæller intet, som er særligt for denne dato, men blot at den er placeret et bestemt sted i kalenderen. De tre andre afsnit rummer dårlige lister - især rammer løs opremsning af de eksempler forfatteren tilfældigvis kunne huske uden forsøg på at gøre listen komplet plet her. Med andre ord: emnet er ikke værd at skrive om - med mindre altså vi ønsker andre regler for datoartikler end for "rigtige" artikler... --Palnatoke 15. jan 2009, 06:30 (CET)
Jeg har forsøgt at gøre listen over fødte komplet nu. Kaster mig senere over listen over afdøde. Det forbavser mig noget, at vi pludselig skal til at selektere i hvilke datoer, vi skal have artikler om - som den første Wikipeida mig bekendt.--Brandsen 15. jan 2009, 17:49 (CET)
Nogen skal jo begynde, hvis det nogensinde skal blive bedre, og sagen er vel at denne slags "artikler" mest af alt er backlink-materiale, som det ville være rationelt at generere automatisk. --Palnatoke 26. jan 2009, 11:39 (CET)