Diskussion:2. Balkankrig

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Der er noget galt med datoerne. Som det er nu begynder krigen i juni 1913 og slutter i april samme år. Et andet spørgemål er, at både den engelske og tyske Wikipedia kun har to Balkankrige, hvad er rigtigt? --Lars Helbo 29. okt 2005 kl. 20:07 (CEST)

Tilsyneladende må skolebøger i (den tidl. jugosl. republik) Makedonien inddele kronologien anderledes end man normalt gør på dansk. Jeg har aldrig hørt om andet end 2 balkankrige (første: okt. 1912 - juni 1913, og anden: juni 1913-juli 1913 (freden i Bukarest var vist i august 1913), med undtagelse af at nogle medier brugte betegnelsen 3. Balkankrig om krigene efter sammenbruddet af det tidl. Jugoslavien. Jeg har skrevet teksten om og brugt den engelse wiki som inspiration (plus lidt gammel nørdlæsning). Valentin 10. nov 2007, 00:34 (CET)