Diskussion:3. Limfjordsforbindelse

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aalborg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aalborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aalborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

tanken om at sammenskrive de to indlæg om den 3. limfjordsforbindelse er en god ide, men man skal overveje hvad der skal flyttes hvorhen, da henvisning til "den 2. limfjordsforbindelse" vil være mindre effektiv en henvisning til "3. limfjordsforbindelse" da der så i andre tekster der henviser til teksten om den "3. limfjordsforbindelse" kan bruges andre ord foran, som f.eks."en" - "den" osv. Vigtigt at man sikrer at der nemt kan søges på overskriften, så den kommer frem uanset hvad dersøges eller linkes til (Skrev Meeandmy (diskussion • bidrag) 7. aug 2010, 10:22. Husk at signere dine indlæg.)

Det har ikke noget med en "2. limfjordsforbindelse" at gøre, men der er oprettet en artikel om både Den 3. Limfjordsforbindelse og 3. Limfjordsforbindelse. Der er ingen grund til at have to artikler om det samme emne. Vi skal bare beslutte os for, hvor artiklen skal ligge, så kan den anden gøres til en såkaldt omdirigering, så man bliver ledt hen på det artikelnavn, der i givet fald er koncensus om, den skal ligge på.
- Sarrus (db) d. 7. aug 2010, 11:06 (CEST)
Som udgangspunkt er det den ældste version, der "overlever" - skaberen af en ny version har ikke gjort sit arbejde godt nok.. I denne sag er den ældste udgave også bedre. --Palnatoke 7. aug 2010, 11:13 (CEST)
det ser fint ud at man kan omdirgere, og det virker jo ok. Men når man skal sammenskrive to artikler skal man benytte den tid det tager at indskrive facts fra begge artikler, og ikke bare sige en er bedre end en anden, og specielt ikke at fordi en version er ældre, så er den bedre, eller mere korrekt, man skal jo huske på at siden den først artikkel kom er der sket udvikling, som man bør medtage. Jeg vil ved lejlighed samskrive de to artikler, så vi får en nutidig og aktuel artikel. Meeandmy 8. aug 2010, 23:31 (CEST)
Jamen du er meget velkommen til at forbedre artikelen!--Lena Dyrdal Andersen 5. sep 2011, 18:13 (CEST)