Diskussion:Aalborg Busterminal

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Aalborg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aalborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aalborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sammenskrivning[redigér wikikode]

Artiklen kan vel fint sammenskrives med Aalborg Station? Andre stationers busterminaler har ingen selvstændig artikel. --Madglad (diskussion) 11. dec 2016, 17:02 (CET)

Det kan diskuteres. Nordjyllands Trafikselskab taler konsekvent om Aalborg Busterminal, og der er en selvstændig terminalbygning med egen adresse og kundecenter. Så det er ikke bare en forlængelse af stationen, selvom de selvfølgelig stadig ligger lige ved siden af hinanden. --Dannebrog Spy (diskussion) 11. dec 2016, 17:20 (CET)
Det kan da diskuteres, ja. Rejseplanen kender flere busterminaler på afgangstavlen for København H:
  1. Hovedbanegården (Istedgade)
  2. Hovedbanegården (Reventlowsgade)
  3. Hovedbanegården (Tietgensgade)
  4. Hovedbanegården, Tivoli (Bernstorffsgade)
  5. Rådhuspladsen
  6. Rådhuspladsen (H.C. Andersens Boulevard)
  7. Rådhuspladsen (Vesterbrogade)
  8. Tietgensgade (Bernstorffsgade)
Ud over at jeg synes at Rådhuspladsen er vildledende, er også busterminalerne i Bernstorffsgade og Tietgensgade formodentligt mere trafikerede end Aalborg Busterminal. Bemærk også at busteminalerne ikke hedder København H; lige som i Aalborg har de et andet navn end stationen. --Madglad (diskussion) 11. dec 2016, 17:50 (CET)