Diskussion:Abacus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Er kuglerammen ikke hovedbetydning? --Palnatoke 2. jul 2005 kl. 14:56 (CEST)

De tre "regnebræt, regnetavle, kugleramme" var ikke nævnt i prioriteret rækkefølge. Ret gerne. --Anjoe (Anders) 2. jul 2005 kl. 15:16 (CEST)
Jeg spurgte nu mere om ikke artiklen Abacus skal handle om regneinstrumentet? Med andre ord: Vil den bruger, der leder efter en abacus, ikke oftest lede efter kuglerammen? --Palnatoke 2. jul 2005 kl. 15:22 (CEST)
Hvis du mener om Abacus (regnemaskine) burde flyttes til kugleramme, så vil jeg give dig endda meget ret. Abacus er ikke særligt nudansk, mens 'kuglerammen' kendes af de fleste. Hvis du derimod mener at Abacus burde flyttes til Abacus (flertydig) og artiklen om Abacus (regnemaskine) flyttes til Abacus, så ved jeg ikke rigtigt: Abacus (regnemaskine) og Abacus (arkitektur) virker for mig som stort set lige ualmindelige størrelser. --Anjoe (Anders) 2. jul 2005 kl. 18:20 (CEST)
Fandt I nogensinde en løsning på dette? Artiklen nævnes stadig i "Artikler med flertydige titler som henvises til", men jeg er usikker på hvad jeg skal stille op med den. --Lhademmor 26. apr 2006 kl. 17:32 (CEST)