Diskussion:Abemennesker

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Denne artikel er noget værre rod, heldigvis har jeg noget ekspertise på området. Det vil dog tage nogen tid til at rette det ud. Der er stor sandsynlighed for at jeg sletter eller flytter store dele af teksten, desværre, da meget af det er overflødigt, semikorrekt og misvisende. Fedor 26. mar 2004 kl. 16:55 (CET)


"Den leveform Homo erectus har udvist har på ingen måde krævet større sproglig formåen end de måske ca. 200 identificerede ord nulevende chimpanser også har i deres sprog.

Derimod har jægerlivsformen krævet et betydeligt større ordforråd idet det må formodes at kommunikationen også har måttet skulle foregå hvor jægerne ikke direkte har kunnet have øjenkontakt."

Sikken noget sluder, man kan ikke udvikle et sprog ved at jage, for cimpanserne og rovdyr kan jage uden sprog. Foruden at talen jager byttet væk.

Jeg tror ikke at forfateren har prøvet at lave gruppearbejde.

Haabet 3. apr 2004 kl. 11:13 (CEST)

Lad venligst være med at placere ikke-homininer her[rediger kildetekst]

Nogen har placeret nogle arter i listen uden tilsyneladende læse definitionen af et abemenneske. Resultatet er at der nu står en række af arter som slet ikke er homininer, men højst uddøde hominoider. Eksempler er: Pierolapithecus catalaunicus og Nacholapithecus. Jeg vil flytte alle ikke-homininer herfra igen og vil bede individet at tænke sig mere om næste gang. Fedor 28. apr 2005 kl. 20:55 (CEST)

Begyndelse på fjernelse af overflødig, spekulativ eller ukorrekt ævlebævl[rediger kildetekst]

Det har længe irriteret mig at denne artikel har været fyldt med en hel masse 'overflødig, spekulativ eller ukorrekt ævlebævl'. Nu er jeg så endelig begyndt med at fjerne det jeg dømmes for at være lige netop dette. Fedor 30. apr 2005 kl. 23:44 (CEST)

Go for it Fedor ;-) Mvh Malene Thyssen 1. maj 2005 kl. 01:20 (CEST)
Tak! Jeg er langt fra færdig. Nu at der kun fakta er tilbage, vil jeg prøve at omstrukturere og genskrive teksten... Fedor 1. maj 2005 kl. 19:00 (CEST)

Chimpansebillede!?[rediger kildetekst]

Hvorfor i alverden er der lagt et chimpansebillede i denne artikel!? Fedor 7. dec 2006 kl. 15:56 (CET)

Slet det! og hvis du kan, så find et bedre. --Ktp72 3. apr 2007 kl. 14:47 (CEST)