Diskussion:Abraham

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Islam Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Islam, et forsøg på at koordinere oprettelsen af islam-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Bibelen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Bibelen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af bibelrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Untitled[redigér wikikode]

Man kan dikutere neutraliteten i denne artikel. Ganske vist er Abraham en central figur i GT, men for alsidighedens skyld bør det nævnes at Abraham (Ibrahim) også spiller en central rolle i koranen. Historien om Hagar (Hajar) og Ismael (Ismail) er med begge steder, men med noget forskellig vinkel. --Hhbruun 1. okt 2007, 11:39 (CEST)

Har indsat {{POV}}-skabelon på artiklen, så må vi jo se hvad reaktionen bliver. --Ktp72 8. okt 2007, 08:42 (CEST)
Jeg er ikke specielt enig i at der skal POV på denne artikel. Den er ganske givet mangelfuld, men det indhold der rent faktisk er, er da ikke specielt holdningspræget. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 8. okt 2007, 08:51 (CEST)
Jeg synes heller ikke at der skal POV på. Har justeret teksten lidt (tydeliggjort at der både er omtale i bibel og koran). Synes dog, at der bør være en specifik henvisning til hvor i koranen. Har slettet POV og indsat "kilde mangler". Håber det er ok.--MGA73 24. jul 2008, 20:20 (CEST)