Diskussion:Afdragsfrit lån

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Indsætter diskussionsindlæg der blev slettet i artiklen (Nico (diskussion) 6. maj 2013, 18:07 (CEST)):[svar]

Overskriften hedder afdragsfri lån. Dette blandes i artiklen sammen med variable rentelån - også populært kaldet flekslån. Her er risikoen jo også - historisk set - til at overse, da disse lån siden oprindelsen i 1999 har haft en rente, som er væsentligt lavere end fastforrentede lån (14 år). At påstå at det ene er bedre end det andet er udtryk for en holdning og ikke faktum. Men selvfølgelig kan man også sige, at bliver du i dit hus kan du ikke blive kørt ned. Det øjeblik du går ud i trafikken har du en risiko for at blive kørt ned. (Skrev 2.109.173.190 (diskussion • bidrag) 2. maj 2013, 18:09‎ ( i artiklen). Husk at signere dine indlæg.)

Som det beskrives her, er vi nu på vej ind i den fase, hvor lånene udløber, med de deraf følgende konsekvenser. --Palnatoke (diskussion) 19. dec 2013, 13:07 (CET)

Afdragsfrit lån bør ændres til Afdragsfri lån. Palnatoke er inde på det rigtige, lånene er ved at udløbe, og låntagerne kan mærke konsekvenserne.
De er teknisk insolvente. Den enes død, den andens brød.
M.v.h. Aksel Ludvigsen
afdragsfri lån udløber, men der bliver jo stadig optaget nye, så låneformen som sådan er langtfra ved at forsvinde - ifølge Finanstilsynet har andelen af afdragsfri lån ret konstant udgjort godt 50 % af de samlede realkreditlån de sidste fem år.--Økonom (diskussion) 5. jun 2016, 08:06 (CEST)