Diskussion:Afrikaniseret bi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Slettes[rediger kildetekst]

Der er spurgt om artiklen skal slettes. Der findes dræbersnegle og jeg har også hørt om dræberbier. Men om artiklens indhold er korrekt har jeg ikke tjekket endnu. Vent lige et øjeblik indtil det er tjekket. Medgiver at artiklens indhold endnu ikke lever op til standarden. --MGA73 25. sep 2008, 21:15 (CEST)

Har nu sat iw på og har sammenholdt teksten. Det ser ud til at emnet er ok men at der er gået lidt tabt i oversættelsen. Så sletning afhænger af, om nogen har tid og lyst til at gøre artiklen mere Wiki-agtig. --MGA73 25. sep 2008, 21:20 (CEST)
Jeg har lavet noget sprogretning og forsøgt at gøre artiklen mere meningsfuld; men der var flere steder, hvor jeg måtte forsøge at gætte mig til, hvad artiklen forsøgte at sige. En mere omhyggelig revision bør måske sammenholdes med den engelske udgave. Og selvfølgelig gerne af en fagkyndig person. --Troels Nybo 24. nov 2009, 12:48 (CET)

Navn[rediger kildetekst]

Slettes skal artiklen ikke - der er mange tilsvarende artikler om fænomenet på de andre wiki'er. Men samtlige betegner kræet som en "afrikaniseret bi", hvilket er et udtryk, der tilsyneladende også anvedes herhjemme. Jeg er dog på ingen måde biekspert, og kan derfor ikke vurdere om artiklen skal flyttes, men noget tyder på, at det vil være det mest korrekte. Pugilist (diskussion) 19. jun 2014, 15:01 (CEST)