Diskussion:Age of Empires

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Jeg mener, der burde laves en Age of Empires-side, der giver overblik over hele serien. Det er der gjort på den engelske wikipedia, hvilket gør det meget mere overskueligt. Søgeordet Age of Empires fører hen til artiklen om Age of Empires I. Det skulle i stedet i give et grundlæggende overblik over hele serien. DSS 9. feb 2008, 23:30 (CET)

Det er da en udmærket ide, men AoE I hedder jo reelt blot Age of Empires - det er først på bagkant, at det er kendt som 1'eren. Jeg vil foreslå, at du (eller en anden) opretter en Age of Empires (spilserie) til overblikket, og så skal hvert af de enkelte spil pege mod denne hovedartikel. --Arne (Amjaabc) 9. feb 2008, 23:43 (CET)
Nå, jeg kan se, at du selv fandt ud af, at serie-artiklen allerede fandtes. Jeg var nok lidt for sløv i går aftes til at checke det selv - beklager. --Arne (Amjaabc) 10. feb 2008, 18:54 (CET)

Enheder[redigér wikikode]

Der bør strammes op på de to afsnit, der beskriver spillets enheder (Mennesker og Øvrige enheder). Det er både for at undgå misforståelser og gøre teksten mere væsentlig.

Jeg har opsat nogle punkter om ting, jeg mener bør ændres/forbedres:

  1. De to afsnit kan sagtens sættes sammen til et (ligesom i den engelske artikel). Dermed kunne man overskueliggøre de forskellige slags enheder. I spillet nævnes de jo allesammen bare som units.
  2. Næsten halvdelen af afsnittet om øvrige enheder beskriver, hvor uduelige enhederne kan være og hvor urealistisk visse situationer kan virke. Dette burde højest nævnes i en kort sætning (gerne med kilde). Til sammenligning bruges der alt for lidt tid på at beskrive de mere væsentlige oplysninger om f.eks. militære enheder til fods og hest.
  3. For at gøre artiklerne mere ensartede vil jeg gerne gøre ressourcerne til et selvstændigt afsnit (måske underafsnit) ligesom i Age of Empires II.

Forslagene må meget gerne kommenteres.

I det hele taget ser jeg gerne at artiklerne om Age of Empires-spillene er opbyggede på nogenlunde samme måde. --DSS 22. mar 2008, 22:55 (CET)