Diskussion:Air Force One

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Luftfart Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Luftfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen af luftfart-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Nu skal vi altså være alvorlige, en bycykel hører altså ikke til i denne artikel og det gør vel omtalen af nævnte præsidenter heller ikke --Ultraman 7. jul 2005 kl. 00:54 (CEST)

OK - det var ment som en morsomhed i forbindelse med navngivningen, der nærmest er lige så hellig som den danske kongefamilies: Krone Et, Krone To osv. - hvad det andet angår - Præs. Clinton og Bush' besøg, mener jeg det er relevant i en dansk wikipedia at relatere til disse meget sjældne besøg - Clintons var faktisk det først præsidentbesøg nogen sinde.--hansjorn 7. jul 2005 kl. 01:07 (CEST)
Godt, men burde det med cyklen ikke slettes ? Det er jo ikke 'Hudibras' vi skriver til. --Ultraman 7. jul 2005 kl. 11:03 (CEST)
Jeg synes stadig, det er en historie, der godt kan supplere det lidt tørrere stof - så jeg vil lade den stå. - så længe det er sandt. --hansjorn 7. jul 2005 kl. 20:22 (CEST)

Helikopteren[redigér wikikode]

Når præsidenten rejser med fly, medbringes ofte både helikopter og skudsikker limousine

Skal dette forstås således at helikopteren medbringes om bord i flyet? -- Sebastjan 07. juli 2005 kl. 11:40 (CEST)

Det er næppe tilfældet at helikopteren medbringes på 'Air Force One'. Hvis præsidenten af en eller anden årsag får brug for helikopter når han er på rejse kan han få stillet helikopter til rådighed fra nærliggend US-base eller af lokalt militær (venligtsindet), hvorefter nævnte helikopter får kaldesignalet 'Marine One', tror jeg. --Ultraman 7. jul 2005 kl. 12:48 (CEST)
Jeg tror heller ikke, at den kan være ombord på et passagerfly, men jeg mener at have læst, at limousiner og helikoptere transporetes mere skjult i et militært transportfly. Men .. der er nok nogen grad af hemmelighed over alt dette - så tilbage står, at den helikopter, en amerikansk præsident flyver med altid får navnet Marine One - og tilsvarende med et passagerfly, skulle de to 747-jumbo'er komme ud for et stort eftersyn.--hansjorn 7. jul 2005 kl. 20:22 (CEST)