Diskussion:Akkord (musik)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Akkorder ved fx blæseinstrumenter[rediger kildetekst]

Teksten siger:

Hvis man vil bruge akkorder fremført på et blæseinstrument, skal man bruge flere musikere.

Dette er vel ikke helt korrekt, eftersom man kan "bryde" akkorden på instrumentet, dog spilles trinnene i akkorden jo bare ikke samtidig og du har ikke en "samklang".

---Solidarity 26. apr 2010, 17:48 (CEST)

Artiklen er bare ikke særlig god endnu. Der mangler en del information om forskellige emner inden for akkorder - heriblandt brudte akkorder - og så skal noget af teksten modificeres, så der ikke står falske udsagn. Desuden synes jeg, at artiklen mere er en "sådan læser du en akkord"-vejledning, men alt kan jo forbedres. Så bare gå løs:) --CarinaT 27. apr 2010, 13:45 (CEST)