Diskussion:Alexander Mayah Larsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Alexander Mayah Larsen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Alexander Mayah Larsen blev færdiguddannet skuespiller i 2019, og han har medvirket i diverse forestillinger. Han har skrevet et enkelt stykke, som har været opført på Det Kgl. teater. Der er næsten ingen google hits, og dem der er, er blot meget kort opslag om ham. Deciderede neutrale kilder der omtaler ham synes jeg ikke er overbevisende mange. Nico satte skabelonen på, og artiklen er oprettet af en IP-bruger Toxophilus (diskussion) 13. feb 2020, 13:53 (CET)

  • Slet - jeg synes han er i underkanten. Hans meritter er ganske små, og det eneste der taler op er det stykke som er opført på Det Kgl., men kan ikke finde nogen ekstern omtale eller anmeldelse af det. Toxophilus (diskussion) 13. feb 2020, 13:53 (CET)
  • Neutral - formodentlig notabel men ikke tilfredsstillende godtgjort. Rmir2 (diskussion) 13. feb 2020, 14:09 (CET)
  • Behold - Der er kommet lidt mere kød på, siden jeg satte skabelonen på - optrædender på flere af landet store teatre, bl.a. Det Kongelige, så den får et lille behold. - Nico (diskussion) 13. feb 2020, 15:00 (CET)
  • Behold - Jeg mener, at optrædender på flere større scener samt ikke mindst ophavet til et stykke opsat på Det Kgl. godt kan forsvare artiklen. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. feb 2020, 17:30 (CET)
Konklusion:
Overvældende flertal for at beholde. --|EPO| COM: 24. feb 2020, 11:39 (CET)