Diskussion:Amerikansk bison

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Fint skrevet, men ville det ikke være en ide at vise et kort over hvor de lever? Det ville også kunne udfylde det hul der er over kategoriboksen. (Skrev 194.182.134.10 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det kræver at nogen laver et sådant kort (som skal baseres på frit tilgængeligt indhold). I den engelsksprogede artikel er der kun et kort, der viser udbredelsen indtil 1889. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 24. apr 2008, 15:42 (CEST)

Det må være udomesticerede større pattedyr, ellers overgås tallene langt af 1)større arter: Svin, køer, får m.fl. 2) mindre arter: Mus, rotter, andre gnavere. Og i øvrigt - hvad med hunde og katte ? (Skrev 87.49.200.31 (diskussion • bidrag) 15. apr 2013, 19:07‎. Husk at signere dine indlæg.)

Artiklen har ingen kilder, så jeg har fjernet de mest tvivlsomme tal, men artiklen trænger til et eftersyn, og kildeangivelser. - Nico (diskussion) 16. apr 2013, 15:53 (CEST)