Diskussion:Anders Greis

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Anders Greis

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Pixi Uno markerede 14. juli artiklen med notabilitet.

  • Behold - virker som en person med stor berøringsflade. --CarinaT (diskussion) 15. jul 2012, 12:14 (CEST)
  • Behold - som Carina. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 15. jul 2012, 14:03 (CEST)
  • Spørgsmål - Kan I beskrive mere præcist hvorfor personen er notabel? Jeg kan ikke rigtig se det selv. --Cgtdk (diskussion) 17. jul 2012, 01:13 (CEST)
  • Slet - Selv om han er "frontløber" i et band, der har fået udgivet et album (Gaffa, Diskant.dk) på Dansk Musiker Forbunds pladeselskab, har jeg også svært ved at få øje på notabiliteten. Der er en helt masse små ting hist og her, men jeg har svært ved at få bekræftet bogudgivelsen og han optræder kun 1 gang i landsdækkende dagblade (pladeanmeldelse i Berlingeren) inden for de sidste fem år. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 20. jul 2012, 11:19 (CEST)
  •  Kommentar - for mig er det ikke bandet men hans sangskriveraktiviteter og indflydelse på andre, der er afgørende. --CarinaT (diskussion) 20. jul 2012, 14:22 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke tilstrækkelig opbakning til at slette artiklen. --|EPO| COM: 30. jul 2012, 17:21 (CEST)