Diskussion:Anders Samuelsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

  • Image:Anders_Samuelsen.jpg:

Rtc satte slettemarkør TfdTemplate:Www.folketinget.dk: {{tfd|Template:Www.folketinget.dk}}(diff); Images:

-- CommonsTicker 25. mar 2007 kl. 12:13 (CEST)

Nyt billede med samme navn[redigér wikikode]

Jeg har dd uploaded et nyt billede af Anders Samuelsen med samme navn som det der tidligere er slettet. Det er ikke det samme billede, og skal derfor ikke slettes, hvis nogen skulle være i tvivl :-) -- Danielle 5. apr 2009, 22:24 (CEST)

Parforhold ophørt[redigér wikikode]

Susannne. Ved ikke hvornår Morten Svensson (diskussion) 17. nov 2016, 20:32 (CET)