Diskussion:Andreas Nicolet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hejmor[redigér wikikode]

Andreas' største bedrifter ser ud til at have været Donatellos stemme i en enkelt sæson, samt Modo. Derudover er der ingen af oplysningerne, der kunne passe på enhver anden tilfældig person. Jeg har svært ved at se encyklopædisk relevans for hr. Nicolet. --|EPO| 24. jul 2007, 14:11 (CEST)

Enig! Dette er vist bare et C.V. --Wassini 24. jul 2007, 14:17 (CEST)
Enig! Det var et CV. Jeg havde ikke nøje undersøgt reglerne for artikler på wikipedia. Jeg har dog ændret teksten således at den nu fremgår 100% objektiv og ikke som en selvbiografi. Jeg mener stadig at indslaget er relevant da der mindst ét andet sted er henvist direkte til mit navn i en wikipedia artikel, nemlig i artiklen "Teenage Mutant Hero Turtles (2003)". Jeg vil gerne indsætte historikken af tegnefilm jeg har medvirket i, og det kan næppe beskrives som et CV
Hvis ikke min nye artikel kan accepteret mener jeg heller ikke at denne f.eks. bør godtages:
http://da.wikipedia.org/wiki/Niclas_Mortensen (skrev Nicolet (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Det er et grundlæggende problem, at du selv skriver om dig, hvilket du også kan læse mere om på den side, der er linket til på din diskussionsside.
Vedrørende artiklen om Niclas Mortensen, så mener jeg heller ikke, at han er specielt interessant at læse om. Men du kan jo indsætte {{notabilitet}} på artiklen og forklare nærmere på artiklens diskussionsside. På den måde bliver der også bedre mulighed for andre at give deres holdninger til kende. --|EPO| 24. jul 2007, 15:26 (CEST)
Jeg er stærkt uenig i sletningen af artiklen. Jeg har faktisk ofte selv undret mig over hvem der var Modo's danske stemme (fordi han lød sej :) ) og denne artikel føler jeg har sin berettigelse. At den er skrevet af personen selv spiller i essensen ingen rolle da den forholdt sig neutral! --Lhademmor 24. jul 2007, 15:32 (CEST)


Jeg vil tillade mig at sætte artiklen på igen og fjerne så meget som muligt der kunne gøre artiklen til en selvskreven biografi. Som jeg opfatter det så har det åbenbart en lille, men alligevel eksisterende, interesse hvem der lægger stemmer til hvilke roller på danske tv-kanaler. Omkring encyklopædisk relevans så står der på siden http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Kriterier_for_artikler at "det er ikke meningen at samtlige artikler minutiøst skal måles mod kriterierne" og "Det behøver langt fra at have interesse for alle". (skrev Nicolet (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Jeg har slettet artiklen igen, hvis Lhademmor synes den er relevant må han oprette den selv, Nicolet skal holde sig fra artiklen selv i hendhold til vores politik om selvbiografier. --Morten LJ 24. jul 2007, 15:50 (CEST)
Nu går der vist bureaukrati i den. Jeg skal sende artiklen til Lhademor så han kan oprette den for mig? Det ændrer jo ikke artiklens indhold. Hvis "det er ikke meningen at samtlige artikler minutiøst skal måles mod kriterierne" så forstår jeg ikke denne vedholdenhed på dette punkt. Men jeg vil selvfølgelig respektere jeres beslutning og sende den til til Lhademor. Beklager ulejligheden.
Morten, nu synes jeg du skal klappe hesten, og slappe af med regelrytteriet. Hvis Nicolet kan finde ud af at skrive neutralt OG relevant så må han da have lov til det - eller skal jeg bare gendanne hans slettede version og så oprette den under mit navn? Come on! --Lhademmor 24. jul 2007, 16:11 (CEST)

Pointen i at han ikke skal oprette en artikel om sig selv er jo at han på den måde omgår den naturlige udvælgelse af artikelværdige personer på Wikipedia. Du siger selv at du har savnet artiklen før men har alligevel ikke oprettet den, så kan den ikke have været alt for vigtig. Det der sker her er altså at Nicolets aktion har medført at han får en artikel om sig selv som han ville udelukkende fordi han selv oprettede den, hvad er det for et signal at sende? --Morten LJ 24. jul 2007, 16:16 (CEST)

Jeg ser hvad du mener, men Lhademor havde jo ikke den information til at lægge på sitet, ellers havde han måske gjort det - det ved jeg ikke. (Det er i bund og grund min egen fejl at mine oplysninger ikke er offentligt tilgængelige, da jeg aldrig har registreret mig som "offentlig profil" i skuespillerforbundets database). Nu har jeg gjort dem tilgængelige og så kan Lhademor lægge dem på eller lade være. :-) - Andreas
Du siger selv at du har savnet artiklen før men har alligevel ikke oprettet den, så kan den ikke have været alt for vigtig. Hvis jeg havde vist nok om emnet havde jeg jo ikke gået og savnet artiklen! Som Andreas skriver: Jeg vidste (og ved i øvrigt stadig) ikke nok om ham til at kunne skrive en artikel, jeg ved bare at han er notabel. --Lhademmor 24. jul 2007, 16:36 (CEST)
Så hvad så nu? SKal jeg lægge siden op igen? Så kan alle redigere i den til sidste detalje for at sikre at informationen er objektiv og relevant. Jeg mener at hovedparten af danske skuspillere der lægger stemmer til tegnefilm finder informationen relevant, da de ligesom mig er interesserede i at vide hvem de spiller sammen med. Det er ikke noget man umiddelbart ved, da indspilning af stemmerne foregår seperat. andk04 24. jul 2007, 17:12 (CEST)
Jeg har gendannet siden og lavet lidt formatering. Jeg mener dog stadig ikke at det er den rigtige start for en artikel. --Morten LJ 24. jul 2007, 19:18 (CEST)