Diskussion:Andrej Rysjikov

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Andrej Ryzjikov)
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Andrej Ryzjikov

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Andrej Ryzjikov er en ret ung fodboldspiller, der blot har haft 9 kampe i den næstbedste russiske fodboldrække. Jeg ved, at hvis det var en dansk spiller i næstbedste række, ville han have haft notabilitet, men i hvor høj grad skal vi uden videre overføre dette til spillere fra andre lande?

  • Slet --Arne (Amjaabc) 10. okt 2010, 22:32 (CEST)
  • Behold Kravene er de samme uanset land. Problemet er ikke notabilitet, men verificerbarhed. --Palnatoke 10. okt 2010, 22:46 (CEST)
  • Behold - en tilsvarende artikel findes i engelsk wiki. --Rmir2 12. okt 2010, 10:54 (CEST)
Konklusion:
Beholdes
- Sarrus (db) d. 23. okt 2010, 17:11 (CEST)