Diskussion:Anna Balslev

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Anna Balslev

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Anna Balslev er en dansk/norsk sceneinstruktør. Bruger:Davidpepebirch som eneste bidrag og Bruger:LinguineFusilli har sat spørgsmål ved notabiliteten og sat {{CV}} på. Artikelopretteren har også skrevet og argumenteret for hendes notabilitet på KnudW's diskussionsside. Trods sin relativt unge alder (født 1991) har hun allerede lavet en håndfuld forestillinger, men jeg ved ikke, hvor normalt det er. Der er opslag på DDSKS, ungtteaterblod.dk, østerbro teater og Det kgl. Toxophilus (diskussion) 26. aug 2020, 10:08 (CEST)

  • Slet - Beskeden på KnudW's side får mig til at mistænke {{tætpå}}, og argumentet om at hun har haft "helt utroligt rost lynkarriere" er ikke noget argument for mig. Jeg mener, at den bør slettes som selvpromovering. Notabiliten er vist også på grænsen. Toxophilus (diskussion) 26. aug 2020, 10:08 (CEST)
  • Slet - Det virker som en lovende upcomming kunstner, som nok snart vil opnå omtale nok til at være notabel. Men indtil da, kan artiklen flyttes til Bruger:Davidpepebirch/sandkasse.--Kjeldjoh (diskussion) 27. aug 2020, 09:56 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 6. sep 2020, 13:12 (CEST)