Diskussion:Arbejderparti/Arkiv 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Diskussion:Arbejderparti.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.


Uden overskrift[rediger kildetekst]

Lhademmor har ret i at denne side ikke er fyldestgørende nok. Hvad med at flytte artiklen til arbejderparti for derefter at gøre den til en redir til Socialdemokratisme og så skrive i denne artikel, at socialdemokratiske partier undertiden benævnes arbejderpartier? --Brandsen 11. jan 2007 kl. 09:11 (CET)

Definitorisk er et arbejderparti vel et parti, som har en stor tilslutning af arbejdere (eller oplever sig selv som værende "for arbejdernes interesser"). På den baggrund kunne Fremskridtspartiet i 1970'erne beskrives som "Danmarks næststørste arbejderparti" (hvad nogen fandt på at forkorte til DNSAP(!)). --Palnatoke 11. jan 2007 kl. 09:19 (CET)
Ja, okay, det har du sådan set ret i. Danmarks største arbejderparti er jo i øjeblikket Venstre. Men så skulle man måske flytte artiklen til arbejderparti og så komme med en historisk og aktuel udredning af fænomenet arbejderpartier?! --Brandsen 11. jan 2007 kl. 09:23 (CET)
Fint du har flyttet siden. Men slet da endelig siden Arbejderpartiet, da der jo ikke er et parti med det navn.--Brandsen 11. jan 2007 kl. 09:32 (CET)
Hvis du ser på de indgående links, så er der faktisk et (i Israel). --Palnatoke 11. jan 2007 kl. 09:53 (CET)
Ja, det er rigtigt. Men den burde måske på sigt udbygges til en artikel om det isrealske Arbejderparti.--Brandsen 11. jan 2007 kl. 10:01 (CET)