Diskussion:Aronsborg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Dette er vist kun en reklame

Hvorfor det? -- Fnielsen 31. aug 2005 kl. 18:34 (CEST)

Hvad særligt er der ved dette hotel? --Palnatoke 31. aug 2005 kl. 18:47 (CEST)
Der er ikke noget særligt ved det andet end det er et hotel som alle andre. Jeg skrev om hotellet fordi jeg skulle bruge information om det. Tidligere har jeg anvendt wikitravel, men jeg mener man ligeså godt kan bruge wikipedia til rejserelevante beskrivelser. ...Også selvom mange artikler om overnatningsmuligheder, museer, osv. vil være korte og "uencyklopædiske". --Fnielsen 31. aug 2005 kl. 19:17 (CEST)
Jeg er sådan set enig med Fnielsen her. Det ville være fint med mig hvis vi havde artikler om alle hoteller. --Christian List 8. okt 2005 kl. 01:43 (CEST)
Jeg er ikke selv 100% sikker, men jeg synes at artiklen skal beholdes. Fnielsen har vist ikke nogen økonomisk interesse i hotellet. --Maitch 21. jan 2006 kl. 21:34 (CET)
Man kunne måske overveje at fjerne nogle af informationerne, fx hvilken buslinje man skal tage for at komme til lufthavnen, så artiklen få lidt mindre præg af rejseguide og heller ikke helt så let risikerer at bliver forældet ved ændringer af rutenumre osv. --Heelgrasper 22. jan 2006 kl. 00:40 (CET)