Diskussion:Augmented reality

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Flytteforslag: Udvidet virkelighed

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Det er ingen, der taler om "udvidet virkelighed". Symbol move vote.svg Flyt til Augmented reality. --Palnatoke (diskussion) 30. jul 2013, 18:19 (CEST)

De tal finder jeg ikke. Når jeg scroller til bunden af søgeresultatet, vælger den sidste side og gentager indtil jeg når "In order to show you the most relevant results, we have omitted some entries very similar to the X already displayed.", får jeg disse værdier for X:
Mange af de "danske" resultater er i øvrigt i parenteser for at oversætte "augmented reality", der tydeligt er det almindeligt brugte. --Palnatoke (diskussion) 3. aug 2013, 12:04 (CEST)
Men det er da netop interessant med tallet som omfatter "...some entries very similar to the X already displayed."! --Glenn (diskussion) 3. aug 2013, 13:00 (CEST)
Det ville det have gjort "i gamle dage". I dag er mange websites ikke "flade" html-sider, men databaseudtræk, hvor CMS'et præsenterer samme indhold med forskellige URLer. Vi behøver ikke gå længere end til http://da.wikipedia.org/wiki/Augmented_Reality, http://da.wikipedia.org/wiki/Augmented_reality, http://da.wikipedia.org/wiki/Forst%C3%A6rket_virkelighed og http://da.wikipedia.org/wiki/Udvidet_virkelighed, hvor det vil være fjollet at tælle det som fire sider. --Palnatoke (diskussion) 3. aug 2013, 13:13 (CEST)
  • Symbol move vote.svg Flyt - til Augmented reality. Jeg kan ikke mindes at have hørt noget dansk udtryk for det. Selv om det egentlig er lidt trist at alting skal hedde noget på engelsk. --Hofkas (diskussion) 10. aug 2013, 22:55 (CEST)
    • Symbol delete vote.svg Flyt ikke - Samme ord bruges på norsk. Jeg vil henstille at vi lader den blive indtil, at der vedtages et officielt dansk udtryk. hilsen Rmir2 (diskussion) 21. aug 2013, 13:35 (CEST)
  • Symbol move vote.svg Flyt - Har aldrig hørt det "danske" udtryk, hvorimod jeg har hørt det engelske udtryk. Hvis der ikke er et dansk ord for det, kan vi jo ikke bare opfinde vores egne. Så flyt hellere til AR. mvh Tøndemageren (diskussion) 21. aug 2013, 14:08 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Overvældende flertal for flytning. Bruger:Glenn har nu flyttet siden til det foreslåede navn. --Glenn (diskussion) 22. aug 2013, 19:23 (CEST)