Diskussion:Australien

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Australien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Australien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Australien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
BlankMap-World.svg Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Exquisite-folder html.png
  • Denne artikel er blandt dem, som har været vist flest gange på den danske Wikipedia. Du kan derfor være med til at højne Wikipedias brugervenlighed ved at forbedre denne artikel.
  • Har du specifikke kommentarer til artiklens indhold eller detaljerede forslag til ændringer og tilføjelser, bedes du skrive dem her på denne diskussionside.
Antiguo-Artículo bueno-blue.svg Artiklen Australien er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.
Stock post message.svg Huskeliste for Australien: rediger · historik · overvåg · opdater

I det hele taget en utroligt spæd landeartikel, der i hvert fald mangler følgende:

  • Historieafsnittet er ikke ret dækkende
  • Der er ikke noget infrastruktur
  • Kulturafsnittet er nærmest ikke-eksisterende
  • Uddannelse

Derudover bør alle afsnit udvides betydeligt. Jeg synes desuden det er en meget spøjs LAN, da det er så længe siden artiklen er blevet opdateret. LA betyder, at der er en forbedring i gang. --CarinaT 18. apr 2009, 08:40 (CEST)


Artiklen siger:

I Australien bor hvide efterkommere af europæere og den oprindelige befolkning aborigines.

Men CIA Worldfactbook siger:

Caucasian 92%, Asian 7%, aboriginal and other 1%

--Blanu 8. okt 2005 kl. 08:35 (CEST)

Kortet over Australien viser en sammenhæng med øen New Guinea. Øen er da vel ikke en del af kontinentet Australien, udover de måske deler den samme kontinentplade. Kasper Holl 25. mar 2006 kl 14:03 (CEST)

Jeg er enig. Da boksen er en beskrivelse af landet, bør kun landet markeres. Kortet Billede:LocationAU.png bør bruges i stedet. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 25. mar 2006 kl. 14:08 (CET)

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 3. mar 2007 kl. 03:12 (CET)

-- CommonsTicker 11. mar 2007 kl. 19:14 (CET)

Kontinent?[redigér wikikode]

Hvornår er Australien blevet et kontinent? jeg troede at de var en del af kontinentet Oceanien. Mvh. --Trade 14. okt 2011, 15:21 (CEST)

Ny premierminister[redigér wikikode]

Infoboksen bør opdateres (på wikidata?). Ny premierminister.--Bornsommer (diskussion) 31. aug 2018, 08:34 (CEST)