Diskussion:Bøffelkobbel

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

UPS, hvem står for dette ? Der må være nogle med røde ører. Slet alle spor så hurtigt som muligt. Sæt jer ind i historien, så finder i ud af det.

Med venlig hilsen Bjørnen

Det er jo dig selv, der står for det... - Kåre Thor Olsen (Kaare) 8. jun 2009, 19:32 (CEST)

Hej Kåre Det er nemt at sige, "Det er jo dig selv, der står for det...".

Hvad står jeg for ? Jeg har skrevet noget om Bøffelkobbel. Kom nu frem med det I ikke mener er faktuelt, selvom det 150 år siden Du og Jeg var ikke født dengang. Kom nu frem med det I mener er forkert.

M.v.h. Bjørnen

Det var ikke mig, der påsatte markeringen; jeg gjorde blot opmærksom på, at du selv står bag hele artiklen. Problemet lader til at være beskrevet i de påførte markeringer, og ellers kan jeg - som altid - henvise til de dokumenter, som du har fået henvisninger til andetsteds. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 8. jun 2009, 20:28 (CEST)
Jeg har markeret den som uencyklopædisk. Artiklen skulle angivelig handle om en lille skov. Men så handler den pludseligt om døde soldater, manden, der begravede dem og hans baggrund, noget om den krig, som manden, der begravede dem, var med i og så endeligt et digt om ægteparret, der begravede dem. Det giver ingen mening overhovedet og derfor syntes jeg at det er en uencyklopædisk artikel. Knud Winckelmann 8. jun 2009, 20:48 (CEST)
Og nu har jeg genindsat skabelonerne, da de blev slettet uden begrundelse. --Masz (diskussion) 13. jun 2009, 17:19 (CEST)

Kampene 1864 ved Dybbøl er jo lang tid siden. Men som Søderjyde er det noget jeg går op i. Danmark tabte krigen, og Dybbøl mølle blev skudt i grus, men atter rejst som møllehus. "Denne side virker ikke som en encyklopædisk artikel" Dette er jeg ikke enig i. Bøffelkobbel er et historisk monument for danskheden.

Med venlig hilsen Bjørnen

Start en diskussion om Bøffelkobbel

Start en diskussion