Diskussion:Bøg (slægt)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg er ikke sikker på om 'flertydig' er retvisende her; der er vel snarere tale om at 'en bøg' er et overbegreb for forskellige slags bøge. --Palnatoke 31. jan 2005 kl. 15:35 (CET)

Egentlig overvejede jeg helt at slette indholdet. Det er - ret beset - forvrøvlet, for der findes nemlig kun én slags bøg. Den er beskerevet i artiklen Bøg (Fagus), men jeg indså, at der findes mennesker for hvem det er ét fedt, så derfor valgte jeg at acceptere artiklen som en slags flertydighed. "Overbegreb" er jeg ikke så glad for, da det jo antyder et vist samhørighedforhold mellem "underbegreberne", men det skal nu ikke komme an på det...
Mvh. --Sten Porse 31. jan 2005 kl. 19:07 (CET)