Diskussion:Børneorm

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg vil tillade mig at stille spørgsmålstegn ved, om denne parasit virkelig som eneste symptomer kun giver analkløe? Jeg har selv haft børneorm og jeg havde også lidt ubehagelig trykken nederst i maven.

Min historie understøttes af følgende link:

http://content.nejm.org/cgi/content/full/354/13/e12/DC1

Her ses ormene kravle rundt inde i tarmen, hvilket gav den pågældende patient visse smerter i de nedre maveregioner. Præcist som jeg også oplevede det.

Det kunne være interesant, hvis en læge eller anden fagmand kiggede forbi herinde og gav sit besyv med. Hos mig var børneormen om ikke meget generende, så i hvert fald mærktbart generende. Hvilket ikke helt stemmer overens med påstanden om, at børneorm stort set ingen symptomer giver.

Michael, 27. marts 2007 kl. 16.17.