Diskussion:Baggesens Eg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Lolland-Falster Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Lolland-Falster, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Lolland-Falsterrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hej Heelgrasper, - Jeg forstår ikke din seneste rettelse. Schovelin levede 1827–1893, og det er uimodsigeligt at hans radering må være lavet inden for dette tidsrum. Da nærmere åbenbart ikke kan oplyses, finder jeg at det er rimeligst at anføre at årstallene er hans fødsels- og dødsår. (Men jeg er ikke historiker ... .) -- Sebastjan 20 juni 2005 kl. 09:05 (CEST)

Jeg er enig - oplysningen om kunstnerens fødsels- og dødsår er vigtig. Når læseren ved at årene er fødsels- og dødsår, kan han/hun selv tænke sig frem til at billedet nok ikke er fra 1827. --Palnatoke 20. jun 2005 kl. 09:26 (CEST)
Beklager. Jeg skrev direkte af fra KID (http://www.kid.dk/Vark.asp?ObjectId=32223) uden at læse kunstnerens fødsels- og dødsår ovenover. Jeg gik ud fra, at når KID angav årstal på værket var det baseret på andet end at kunstneren var live, da de jo som nævnt ikke giver mening ellers.--Heelgrasper 21. jun 2005 kl. 15:45 (CEST)