Diskussion:Bakteriel vaginose

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Skabelonen TætPå[rediger kildetekst]

Skabelonen "tætpå" er begrundet i oplysninger på http://www.ladybalance.dk/dansk/side.asp?mid=4&id=4 der viser MEGET stor ligehed mellem forfatteren af artiklen og kvinden bag LadyBalance - derfor tætpå måske endda indirekte reklame. --Villy Fink Isaksen 15. mar 2009, 23:28 (CET)

Den virker jo meget seriøs, men er også meget tæt på de to uønskede typer af artikler: Personlige afhandlinger og Førstehåndsforskning ; se: Wikipedia:Hvad_Wikipedia_ikke_er. -- vh. Nico 15. mar 2009, 23:39 (CET)
Jeg hælder også mest til, at siden fremstår seriøs, ikke mindst på baggrund af en imponerende referenceliste (som jeg dog ikke har været minutiøst igennem endnu). Det virker for mig som om, der er gjort et seriøst stykke arbejde med artiklen, og at lidt research og redigering kan fjerne "tætpå-"skabelonen. Jeg er indtil videre stemt for at beholde artiklen. --Lindblad 16. mar 2009, 08:53 (CET).

Jeg gør opmærksom på, at artiklen er en oversættelse og bearbejdning til danske forhold af den engelske wikipedia om samme emne. Der mangler nogle referencer, fordi de manglede i den engelske, men jeg i gang med at finde dem. Samtidig har jeg forespørgsel ude hos praksiskoordinator Per Grinsted om at få lov til at bruge hans billedmateriale. Den danske bliver derefter mere gennemarbejdet og mere seriøs end den engelske. (Skrev Ingedorthe (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg synes ikke, at der er så tæt tilknytning til en bestemt virksomhed eller side, at jeg vil kalde den tæt på. Man kan diskutere linket til "ladybalance" men i givet fald kan man nøjes med at slette dette link.
Mht. billeder så er det meget fint, men når og hvis det kommer der til, så vil vi gerne have en tilladelse fra Per på mail. --MGA73 16. mar 2009, 22:45 (CET)

OK - og hvor skal den tilladelse så sendes hen? - Hvis ellers den kommer Ingedorthe 16. mar 2009, 23:35 (CET)

Beklager at jeg var så længe om at svare. Det vil være fint, hvis den bliver sendt til info-da@wikipedia.org. Det skal fremgå at tilladelsen at rettighedshaveren er indforstået med, at billederne frigives under en licens - fx Cc-by-sa-3.0, som du kan læse om her: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.da
Kort fortalt betyder det, at andre må bruge billederne, hvis de krediterer rettighedshaveren og deler deres arbejde med samme eller tilsvarende licens. Han er selvfølgelig også velkommen til at vælge en anden licens hvis han hellere vil det. --MGA73 22. mar 2009, 17:42 (CET)