Diskussion:Banegård

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg foreslår en sletning af nærværende artikel, da der i den danske wikipedia allerede findes en artikel omhandlende emnet under navnet Jernbanestation.Apopov 30. sep 2008, 21:26 (CEST)

Hvis det er det samme så ville jeg indskrive artiklen så historikken og teksten kom med. Eventuelt blot ændre det til en omdirigering, hvis der ikke er noget at flytte. --MGA73 30. sep 2008, 21:39 (CEST)
Jeg er temmeligt grøn udi wikipedia, så jeg er ikke helt med på, hvad du mener med at "indskrive artiklen så historikken og teksten kom med". Og jeg ved slet ikke, hvordan man skal gøre det, men jeg er meget interesseret i at lære det ;-).Apopov 30. sep 2008, 22:24 (CEST)
Det var også blot fordi jeg var doven og ikke gad skrive det hele :-) Når man sletter, så forsvinder teksten og siden. Hvis man sammenskriver, så kopierer man de relevante dele af artiklen ind i en anden artikle og flytter historikken med, så man kan se, hvem der "opfandt" teksten (kun administratorer kan flytte). Til sidst ændres den gamle side til en omridigering, så man automatisk kommer ind på den nye side, hvis man går til den gamle. Hvis du klikker på AaB, så bliver du fx "flyttet" til en anden side. --MGA73 30. sep 2008, 22:32 (CEST)
Ok, så er jeg blevet så meget klogere. Som jeg forstår det, er der ikke mere, jeg selv kan gøre nu. Resten er op til en administrator, eller hvad?Apopov 30. sep 2008, 23:00 (CEST)
Glemte desværre diskussionen. Undskyld. Men nu til svaret. Man plejer at sætte et sammenskrivningsforslag på - fx {{SammenskrivesTil}}. Så kan andre brugere se, at der er foreslået en sammenskrivning og har chance for at støtte eller argumentere for, hvorfor det ikke er en god ide. Og man kan så også i forslaget angive hvilken artikel, der skal "overleve". Når det har været sat sammenskrivningsforslag fx 2 uger uden protester (eller straks hvis der ikke er nogen tvivl), så kan man klippe-klistre teksten fra den ene til den anden og give en administrator besked. Man kan også lokke en administrator til at flytte teksten og sammenskrive bagefter. Du kan læse mere om sammenskrivning her: Hjælp:Sammenskrivning. --MGA73 26. nov 2008, 18:45 (CET)
Tak for svaret, og det gør bestemt ikke noget, at det kom lidt sent.Apopov 1. dec 2008, 19:38 (CET)
Velbekomme. Hvis ingen argumenterer imod sammenskrivningen, så kan den ske efter fx 2 uger. Og så vil den ene blot være en omdirigering til den anden. --MGA73 1. dec 2008, 23:14 (CET)
Er det egentlig ikke tilladt bare at slette teksten i en artikel som denne, og så lave siden om til en omdirigering? For der er i mine øjne ikke så meget som ét ord i nærværende artikel, der kan bruges i artiklen jernbanestation. --Apopov 15. dec 2008, 15:45 (CET)
Normalt sletter vi ikke bare tekster selvom der ikke står så meget idet historikken så ikke følger med teksten. I sådanne tilfælde som dette, hvor der reelt ikke flyttes tekst over kan man måske godt sige, at det ikke betyder noget. Men da det ikke tager mere end 30 sekunder har jeg nu nu sammenskrevet dem (flyttet historikken) - du er velkommen til at rette videre. --MGA73 15. dec 2008, 17:01 (CET)