Diskussion:Baser

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Baser

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Baser er en dansk virksomhed der producerer parasolfødder. Bruger:CTJ91 har oprettet og Bruger:Madglad satte notabilitet på. Bruger:Fnielsen har udvidet artiklen med kilder og fjernet notabilitet igen, men Madglad har argumenteret på diskussionssiden for at den et tvivlsom og genindsat notabilitet og reklame. Ifølge CVR er der omsætning og antal medarbejdere langt under det notabilitetsgivende. Toxophilus (diskussion) 7. sep 2020, 08:33 (CEST)

  • Slet - Virksomheden har lidt succes og har fået lidt omtale, men den er langt fra så kendt, at jeg mener at en artikel er på sin plads. Den har vundet nogle priser, men i det store billede er de ikke signifikante nok som argument for et behold - i mine øjne. Toxophilus (diskussion) 7. sep 2020, 08:33 (CEST)
  • Slet - De ser ikke ud til at opfylde Wikipedia:Kriterier for virksomhedsartikler.--Kjeldjoh (diskussion) 13. sep 2020, 11:46 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 21. sep 2020, 17:40 (CEST)

Notabilitet[rediger kildetekst]

Mht notabilitet har firmaet været omtalt med feature i flere aviser:

Jeg synes at der er god notabilitet. — Fnielsen (diskussion) 1. aug 2020, 18:19 (CEST)

Lidt snik-snak i enkelte medier, tja, det er vist ikke nævnt i kriterierne. Det kan man åbenbart sagtens få sig, hvis man er ihærdig nok og måske samtidigt betaler for en annonce. Læs regnskaberne og cvr. Startet for fem år siden og ikke præsteret overskud i de sidste tre regnskaber, som var dem jeg gad læse. 3 deltidsansatte. Lidt salg på markedspladser (firmaet har netop omlagt regnskabsåret med henvisning til sæsonen, se seneste regnskab), enkelte aftaler med byggemarkeder, salg på amazon.com. Og en reklame på Wikipedia også. Og har taget patent på et design af en parasolfod.
Oprettet af CTJ91, som dennes eneste bidrag. Et gæt: Kontoen dækker over 1/3-medejeren Christian Toft Jakobsen.
Firmaets adresse er en beboelseslejlighed i det sociale boligbyggeri Gelleruparken.
Et underskudsgivende 3-personers deltidsfirma, der sælger parasolfødder på markedspladser og hvor de ellers kan slippe af med dem. Der er virkeligt tale om et verdensfirma. Måske på tide at nogen tager sig sammen til at skrive et sletningsforslag. --Madglad (diskussion) 2. aug 2020, 01:39 (CEST)