Diskussion:Benjamin Jønsson

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Benjamin Jønsson

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Denne YouTuber har altså kun 80.000 følgere, hvor jeg personligt mener at man bør minimum have 150.000 følgere for at kunne begynde at blive kaldt notabel. Jeg kunne godt lave en YouTube bruger og købe mig til 85.000 fake følgere så det er ikke specielt. Plus, hvis en person ikke lever af YouTube så ser jeg ikke hvorfor man så er anderledes fra de andre millioner af YouTubere. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 9. mar 2016, 08:52 (CET)

  • Slet - jf. overstående. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 9. mar 2016, 08:52 (CET)
  •  Kommentar - Vi har på nuværende tidspunkt en del sletningsforslag på youtubere, og Knud har i forbindelse med det på Armin Merusic varslet et bud på generelle retningslinjer for disse. Måske skulle vi lige opfordre ham til at gøre noget ved sagen, inden vi lader mavefornemmelser afgøre hver enkelt, så vi får en ensartet behandling. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. mar 2016, 09:02 (CET)
  •  Kommentar - Jep, jeg ved det godt og jeg har haft tænkehatten lidt på. Lige med Jønsson er jeg dog tilbøjelig til at mene at han ikke er notabel nok, da jeg ikke kan finde den store opmærksomhed uden for de sociale medier. Jeg skal nok komme med et konkret bud snart (sagde hunden...) Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 9. mar 2016, 09:08 (CET)
  •  Kommentar - Er det noget vi lige skal have forbi landsbybrønden? - Altså finde, samt blive enig, om de generelle retningslinjer. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 9. mar 2016, 09:11 (CET)
  •  Kommentar - Enten der eller på notabilitets-diskussionsside. Jeg skal dog bare have et konkret forslag vi kan diskutere, ellers er jeg bange for at vi ikke kommer nogen vegne. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 9. mar 2016, 09:12 (CET)
  •  Kommentar - Jeg har ikke noget forhold til denne eller andre Youtubere, men mener generelt at det må være spørgsmålet om der er en historie der kan betegnes som værende af almen interessse, mere end antallet af følgere, der afgør notabiliteten. Som Simeon skriver, kan antal let manipuleres på nettet. - Nico (diskussion) 9. mar 2016, 09:59 (CET)
Konklusion:
Enighed omkring sletning. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 27. mar 2016, 04:53 (CEST)