Diskussion:Bernard Law Montgomery

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

El Alamein vs. el-Alamein[redigér wikikode]

Der er vist uenighed om hvordan El Alamein staves (alternativ stavemåde el-Alamein). Stavemåden El Alamein er i overensstemmelse med det engelske Wikipedia, hvorfor jeg foreslår at vi holder os til den. --Necator 2. jul 2005 kl. 11:58 (CEST)

Om rangen[redigér wikikode]

Følgende er overført fra selve artiklen og tilføjet wiki-signering. --Arne (Amjaabc) 3. jan 2011, 16:31 (CET)

Bemærkning: Hvis han ved udgangen af 1. VK (1918) var oberst (OB), men senere i 1927 var oberstløjtnant (OL) - var han så blevet degraderet i mellemkrigsårerne ? I Danmark rangerer OL under OB. (skrev 131.165.141.67 (diskussion • bidrag) 3. jan 2011, 08:46. Husk at signere dine indlæg.)