Diskussion:Videnskabelig dokumentation

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Flytteforslag: Bevis (naturvidenskab)

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Jeg foreslår at vi flytter Bevis (naturvidenskab) til Videnskabelig dokumentation. Så vidt jeg er orienteret snakker man aldrig om beviser i videnskaben, men om evidens eller videnskabelig dokumentation. Så tænker jeg at der laves en omdirigering, samt en omdirigering fra evidens (som vi også allerede har). mvh Tøndemageren (diskussion) 26. apr 2018, 09:37 (CEST)

  •  Flyt -- pr. ovenstående. mvh Tøndemageren (diskussion) 26. apr 2018, 09:38 (CEST)
  •  Flyt Enig per ovennævnte
     •    Rodejong    ✉️ 👀 → 26. apr 2018, 10:20 (CEST)
  •  Flyt "Bevis" som omtalt i artiklen er jo ikke det samme som "Videnskabelig dokumentation", men jeg synes artiklen er ret tvivlsom. Og i matematik og fysik taler man i høj grad om bevis - i fysik dog naturligvis kun for den teoretiske del, og kun for hypoteserne. Og så må man jo overveje om matematik er naturvidenskab, men der er bevis jo nøglestenen i arbejdet mens "evidens" og sådan noget slet ikke kommer på tale. --Honymand (diskussion) 26. apr 2018, 12:27 (CEST)

 Kommentar Som ekstra info til Honymands kommentar, så linker siden faktisk til Scientific evidence på en.wiki - så der er i hvert fald noget der skal rettes. mvh Tøndemageren (diskussion) 26. apr 2018, 12:33 (CEST)

Konklusion:
Konsensus om flytning. Hermed udført. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 15. maj 2018, 22:53 (CEST)[svar]