Diskussion:Bifobi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg har lidt svært ved at finde belæg for eksistensen af dette ord på google. På danske sider får jeg en række resulater med betydningen her fra http://www.biotopia.dk, men derudover kun et enkelt hit andre steder og så et sted mere, hvor det bruges i den sprogligt set lige så logiske betydning "angst for bier". --Heelgrasper 26. sep 2006 kl. 21:09 (CEST)

Artiklen, som p.t. er lidt vel ordbogsopslagsagtig, bør nok udbygges. For eksempel bør det vel nævnes at denne "fobi" (i lighed med homofobi) ikke er en "autoriseret" diagnose, men nærmest et slangudtryk. --Palnatoke 26. sep 2006 kl. 21:14 (CEST)

Start en diskussion om Bifobi

Start en diskussion