Diskussion:Bilal Hussain

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Bilal Hussain

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bilal Hussain har stået med notabilitetsskabelon siden 2016. Han er lektor på Aalborg Universitet og studievært på TV Glad. Er han notabel? Toxophilus (diskussion) 22. maj 2019, 13:07 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet - Han passer vist bare sit arbejde. Toxophilus (diskussion) 22. maj 2019, 13:02 (CEST)
  • Symbol point of order.svg Formalia - @Kaninmonstknaver: Som opretter har du måske en holdning.
  • Symbol delete vote.svg Slet - Der er en artikel i JydskeVestkysten. Jeg mener ikke han endnu har opnået tilstrækkeligt til at være notabel.--Kjeldjoh (diskussion) 22. maj 2019, 13:58 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Ser ingen notabilitet her. Han er i øvrigt ikke selv lektor på universitetet, men hans far er. --Morten1997 (diskussion) 22. maj 2019, 14:42 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ingen for behold, konsensus må derfor antages at være slet. Artiklen slettes. mvh Tøndemageren (diskussion) 18. jun 2019, 13:41 (CEST)

Det Bilal hussain, jeg har læste om mig selv, lidt sjovt men jeg er nu over alt på "Google". hehe. Men det er flot skrevet, jeg ved ikke helt hvem det er men det er fedt. Ud over at skrive og arbejde på Tv-Glad Esbjerg, laver jeg også kortfilm.

Her er links til de tre jeg har lavet over de seneste år.

Tycho Brahe. https://www.youtube.com/watch?v=K_N4q90e404

Raptores. https://www.youtube.com/watch?v=qDSAfN4Dc-Q

Drug Life. https://www.youtube.com/watch?v=FJCZjro5v7U

Ps jeg har endnu ikke fået min to bøger "Detektivjagten og Eagle Unit anmeldt, håber der er en ud i verden der vil gøre det.

Men tak for denne her flot artikel på Wikipedia.

Vh Bilal.