Diskussion:Bipersoner i Harry Potter-universet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Nu er det bipersoner, vi taler om...[redigér wikikode]

så som udgangspunkt er der vel næppe grund til at have uddybende artikler - hvor meget er der egentlig at skrive om personerne? --Palnatoke 12. dec 2009, 13:01 (CET)

Remus Lupus?[redigér wikikode]

Er det ikke lige underdrevet nok at kalde Lupus en biperson? Han er relevant for plottet igennem størstedelen af serien! --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 29. dec 2009, 11:24 (CET)

Jo, jeg tænkte godt selv tanken, da jeg flyttede hans biografi ud fra Fønixordenen; tanken er at samle biografier i så få artikler som muligt, og i særdeleshed at få biografisk materiale skilt ud fra fortællende/resumerende artikler som netop Fønixordenen og Harry Potter og De Vises Sten m.fl. Alternativet til at placere ham hér er enten at give ham sin egen artikel, eller at oprette endnu en samlende artikel (i stil med denne og f.eks. Familier i Harry Potter); bedste bud på en sådan artikel ville være Betydende personer i Harry Potter eller tilsvarende... Bedre bud - på artikelnavn såvel som strategi - modtages gerne. --Medic (Lindblad) 29. dec 2009, 17:12 (CET)

Ted Tonks[redigér wikikode]

Jeg tillod mig at rette noget forkert du havde skrevet om Ted Tonks --89.150.81.214 1. maj 2012, 15:28 (CEST)

Hej 89.150.81.214. Det hedder Muggler og ikke Mugglerfødt. Navnet "Muggler" betegner ogsår Mugglerfødt, så man behøver ikke at skrive det da det allerede står der. Mvh Simeondahl (diskussion) 1. maj 2012, 15:33 (CEST)