Diskussion:Bjørn Andersen (kultursociolog)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Bjørn - sådan en artikel man har skrevet om sig selv plejer vi at kalde en HejMor og de bliver som regel hurtigt slettet. Hvis du vil skrive om dig selv skal du gøre det på din brugerside . vh. Nico 7. jan 2006 kl. 18:02 (CET)

Ok min dreng (jf. Hej Mor)[rediger kildetekst]

1) Årsagen til at jeg skrev artiklen var at der var én der havde etableret et (tomt) internt link til mit navn. Det var under Albanien/Albanerinden (to betydninger af udtrykket: Albaner(Albanerinde). Pgl. vidste næppe at jeg havde meldt mig under Wiki's faner. Desuden kunne der vel også etableres et internt link under Hanstholm (eng udg) under fotoet?

2) Har holdt mig til noget 100% objektivt, nemlig udgivelser.

3) Har ikke det mindste imod at flytte indholdet til dén side du foreslår, men vil da gerne have en respons først. Vh BA

Jeg har ikke forholdt mig til relevansen af indholdet, og det er egentlig ikke fordi jeg har noget at sige objektiviteten i artiklen på; Vi har bare haft så mange tilfælde af skamløs selvpromovering, at vi prøver at stoppe det i opløbet, (herunder og at undgå at skabe en præcedens andre kan henvise til). vh. Nico 7. jan 2006 kl. 20:03 (CET)

Det er vist forkert[rediger kildetekst]

Jo, ved at sætte flg. ("faste"?) kommentar på: "Denne artikel bærer præg af at være skrevet af en person, der nok er lidt for tæt på til helt at kunne være neutral" har du forholdt dig negativt til både relevans og objektivitet, og det synes jeg ikke er rimeligt. Hvis du har et fornuftigt argument mod relevansen af artiklen eller objektiviteten i den, bøjer jeg mig lige på stedet, for heller ikke jeg bryder mig om at man skal bruge WIKI til "skamløs selvpromovering". Vh BA

Det er nu mig, der har sat skabelonen "hejmor" på - netop fordi du skriver om dig selv, hvad man bør holde sig fra. Indholdsmæssigt ser der ikke ud til at være problemer - i det omfang at wikipedia overhovedet skal skrive om dig. Jeg kender ikke nok til kultursociologi til at vide om du er kendt inden for området. --Palnatoke 7. jan 2006 kl. 22:17 (CET)
I konsekvens af Diskussion:Linda_Nørgaard, bør denne artikel også slettes eller flyttes til Bjørn Andersens brugerside, ellers er sletningen af Lindas artikel ikke berettiget. -- vh. Nico 21. jan 2006 kl. 11:55 (CET)

Der er flere løsninger (lade artiklen stå / bearbejde den / slette eller flytte den).

Hvilken der er den bedste, kan jeg ikke sige, men hvis du ser efter, er der to temmelig forskellige sider om mig: (1) én der svarer til andre artikler om sociologer i det offentlige rum (der vil følge 5-10 flere end dem der allerede er påbegyndt), og den gruppe synes jeg nu nok jeg er en del af - og (2) én der en intern Wiki-bruger-side.

Den første artikel er skrevet 100% objektivt. Hvis nogen skulle føle trang til at skrive videre og fx tilføje vurderinger af en art, er de velkomne. Det kan jeg jo ikke skrive.

Hvis der er noget der alligevel ikke skulle være 100% objektivt, skal det selvfølgelig rettes.

Da jeg gik på banen for et par uger siden var der ikke én artikel om danske sociologer, nu er der dog de første.

Når jeg selv skriver biografier, henter jeg - i nogle tilfælde - info'er fra den pgl. person og siger i øvrigt at dét jeg får vil blive skrevet igennem og bearbejdet mhp objektiviteten.

Den anden artikel fortæller om mig som Wiki-bruger.

De to ting eller artikler synes jeg ikke skal blandes (i mit tilfælde).

Bortset fra dét synes jeg at reg. brugere gerne må være lidt flinkere til at fortælle hvem de er på deres brugerside.

Vh --Bjoerna 21. jan 2006 kl. 12:44 (CET)

Jeg betvivler ikke at det er rimeligt der en artikel om dig, men som det fremgår af diskussionen om Linda, (som også er en seriøs bidragyder) er det svært at trække grænser, og for ikke at gøre forskel er det bedst at lade være med at skrive om sig selv. -- vh. Nico 21. jan 2006 kl. 13:09 (CET)
Jeg anerkender fuldt ud dit standpunkt, men er uenig, for jeg tror det aht videreudviklingen af Wiki vil føre os i en forkert retning. Se et indlæg jeg netop har lagt på Diskussion:Linda Nørgaard. By the way, ku' du ikke være rar at fortælle lidt mere bio-agtigt om hvem du er på din brugerside. Der står meget interessant, men ikke lige dét. De bedste hilsener --Bjoerna 21. jan 2006 kl. 13:42 (CET)
Jeg er enig i, at denne side også burde slettes, hvis der skal være nogen sammenhæng i vores politik. --Maitch 21. jan 2006 kl. 14:41 (CET)
Enig. Oplysningerne kan sagtens bevares på Bruger:Bjoerna indtil en udenfrakommende opretter artiklen. --Anjoe (Anders) 22. jan 2006 kl. 02:08 (CET)

Har gjort som Anders foreslår. Se snarlig kommentar i landsbybrønden. Vh --Bjoerna 22. jan 2006 kl. 08:52 (CET)