Diskussion:Blå anemone

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Blå Anemone)
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Nu ved jeg godt jeg er røvirriterende...MEN har vi ikke fået afslag fra ophavsretshaveren til dette billede, til at bruge det på Wikipedia? Jeg er godt klar over du har brugt store ressourcer på at forbedre billedet Haabet, men det er vel stadig et afledt værk af et værk, der er under copyright! Så vidt jeg ved er der faldet dom i sager, med dybe link i frames til copyrightet materiale - det er ulovligt, så det her må da også være helt galt.

Hvis du satte et eksternt link på siden, men undlod at vise det direkte i Wikipedia er jeg sådan set ligeglad, så må du jo selv om du vil "have røven på komedie" ;-), men jeg synes ikke det skal vises her på selve siden. Vi har dæleme allesammen lagt for meget arbejde i det her projekt til, at jeg synes det er i orden at sætte det hele på spil, ved at risikere retssager mod Wikipedia omkr. copyright.

Flora Danicas billeder er flotte og jeg synes også de sagtens kunne høre til i Wikipedia, men så må vi altså scanne eller fotografere selv. Mvh Malene 9. maj 2004 kl. 09:57 (CEST)

Nationalblomst[rediger kildetekst]

Har Danmark en nationalblomst? Udpeget af hvem? Hvornår? (og nej, Kaj Munk er ikke et acceptabelt svar) --Palnatoke 5. feb 2006 kl. 10:34 (CET)

Ifølge http://www.havenyt.dk/spoergsmaal/diverse/2297.html er det nok nærmere mælkebøtte eller margerit. -- Bruger:Wegge 5. feb 2006 kl. 10:38 (CET)