Diskussion:Blåplettet pilrokke

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Pilrokke i mediernes søgelys?[rediger kildetekst]

Artiklen fortæller følgende:

Pilrokken kom i mediernes søgelys i september 2006, da den var skyld i den verdensberømte australske dyreentusiast og krokodillejæger Steve Irwins død.

Mon ikke, at det er lidt af en overdrivelse at skrive, at den ligefrem er i mediernes søgelys? I øvrigt fortæller det ikke rigtigt noget om pilrokker, at Steve Irwing er blevet dræbt af gift fra en sådan. Mon ikke bare denne sætning skal slettes?--Bsh 4. sep 2006 kl. 13:04 (CEST)

Enig. Det kan højst karakteriseres som trivia. --|EPO| 4. sep 2006 kl. 13:07 (CEST)
Det er muligvis kun trivia, men det hører bestemt til i artiklen efter min mening :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 4. sep 2006 kl. 13:08 (CEST)
Så lad os lade det stå som trivia, men jeg kan nu stadig ikke se, at den er i mediernes søgelys!--Bsh 4. sep 2006 kl. 13:13 (CEST)

Der er forskel på bluespottet stingray (Dascyatis kuhlii) og bluespottet ribbontail ray (Taeniura lymma). Billedet i taxoboksen var af den sidste art, men et dansk navn for denne må være mere kompliceret end det nuværende - derfor har jeg ændret foto + taxonomi. ... hvilken art der dræbte Steve Irving ved jeg ikke - her ville en kildeangivelse være på sin plads, jeg kan ikke umiddelbart finde noget andre steder om dette??

I øvrigt var det ifølge kilderne ikke giften der dræbte Steve Irwing, men pilrokkens barberbladsskarpe pig. Mvh Malene Thyssen 4. sep 2006 kl. 16:47 (CEST)