Diskussion:Brandts Klædefabrik

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
VRT Tilladelsen for brugen af dette værk er blevet arkiveret i Wikimedias VRT-system.
Kontakt venligst en person med brugerkonto til systemet, hvis denne tilladelse ønskes bekræftet. Link til tilladelse (VRT-konto kræves).

Artiklen er i øjeblikket en forvirrende sammenblanding af hele området 'Brandts Klædefabrik' og kunstinsitutionenen 'Brandts'.

'Brandts Klædefabrik' er betegnelsen for hele området med butikker, restauranter, Cafe Bio, Studenterhuset, Kulturmaskinen, Amfiscenen og Brandts. Brandts er kunstinsitutionen med Mads Damsbo som direktør, som består af det tidligere Kunsthallen Brandts og Museet for Fotokunst. Omtalen af kunstinstitutionen bør derfor flyttes til artiklen Brandts. - Danand (diskussion) 19. nov 2013, 00:41 (CET)

Du skal være velkommen til at starte arbejdet. Der sker ikke meget ved artiklen, ved udelukkende at benævne problemet på diskussionssiden. Bare gå i gang. :-) mvh. --Pixi Uno (diskussion) 19. nov 2013, 00:50 (CET)
Jeg er på sagen, men klokken var for mange, da jeg skrev det, til at jeg kunne nå det i går. - Danand (diskussion) 19. nov 2013, 08:01 (CET)