Diskussion:Brombær

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Bør der ikke være en eller anden henvisning herfra til Brombær (frugt)? Det er vel trods alt det, de fleste almindelige brugere vil være på jagt efter, når de søger på "brombær". Man kunne for eksempel skrive: "I daglig tale henviser begrebet brombær til den frugt, der vokser på planten almindelig brombær." Reporter Nielsen 23. okt 2005 kl. 15:46 (CEST)

Spørgsmålet er om frugten ikke er den primære betydning. Dvs. at brombær (frugt) flyttes her til og indholdet af denne artikel til "Brombær-slægten". --Maitch 23. okt 2005 kl. 15:51 (CEST)
Tjo ... Det lyder meget fornuftigt. Jeg er ikke supergodt inde i den normale wikimåde at løse denne slags flertydigheder, men under alle omstændigheder vil jeg mene, at man både skal kunne finde frugten og slægten nogenlunde nemt, når man søger på ordet "brombær". Reporter Nielsen 23. okt 2005 kl. 15:54 (CEST)