Diskussion:Bruno (DR)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg havde lagt et link ind til et billede af Bruno Lågeåbner som jeg mener er relevant for artiklens visuelle forståelse. Dette er fjernet af vor konge Harald Blåtands bane - nogen årsag?

Rettighederne til billedet er ikke klarlagt - det kan udmærket være en ulovlig kopi, og den slags ser jeg ingen grund til at vi skal linke til. Et billede fra dr.dk eller fra en af skuespillernes hjemmesider vil være langt bedre. --Palnatoke 30. maj 2006 kl. 21:43 (CEST)

Ophavsret på verdens eneste billede af Bruno (Mener faktisk det er fra B.T.)[rediger kildetekst]

Hvis det havde været i Bruno's ånd, så havde han da bare sagt:

"Det vil jeg da blæse på Siiigne - ophavsret er for tøsedrenge"

og så ville han have sparket Palnatoke omkuld, eller slicet ham med sit pizzahjul.

Om peer review[rediger kildetekst]

Det er uklart for mig hvor mange af oplysningerne i artiklen der er korrekte. F.eks. sætningen Bamsen Bruno er arbejdsløs og fra Kolding (Kolding var tidligere i dag Herning). Der er stort set ingen information på nettet om emnet, så det er meget svært at verificere. Derfor {{peer review}}. --Martin Manscher 8. sep 2006 kl. 14:24 (CEST)

Hvis man har set udsendelserne, ved man at Bruno netop kom fra Kolding og var sendt i aktivering. --Palnatoke 8. sep 2006 kl. 14:36 (CEST)
Så er du jo fint kvalificeret til at "gennemse for fejl og mangler", som template'en siger :-) Fjern gerne hvis du kan godkende indholdet. --Martin Manscher 8. sep 2006 kl. 15:13 (CEST)
Det kan jeg såmænd godt - jeg har selv skrevet en pæn del af det :) --Palnatoke 8. sep 2006 kl. 15:41 (CEST)