Diskussion:Bubber

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

var det ikke på tv2 de viste Bubbers Badekar? (skrev anonym)

Både og. Programmet startede på Kanal 2, men blev senere sendt på TV 2. Jeg har rettet. --Malou 27. maj 2006 kl. 00:21 (CEST)

Bubbers kasket[rediger kildetekst]

Jeg må indrømme at Bubber har cirka samme indvirkning på mit humør, som en hæmoride på størrelse med en hønseæg, så det er ret begrænset hvad jeg har set til hans programmer.

Så når der i artiklen står "Bubber sad i sit badekar iklædt overalls, "Karlsson på taget-kasket"", så skal jeg ikke kunne sige om han har haft flere former for hovedbeklædning, eller om det er mig der husker galt. Men hvis min hukommelse ikke svigter helt, så var det en rødkasket, med horn.

Nogen der kan af- eller bekræfte dette?

--Erban 14. mar 2007 kl. 15:01 (CET)

Anklager om skattefusk?[rediger kildetekst]

Er det rimeligt at fastholde afsnittet om "Anklager om skattefusk"? Der er en betydelig grad af anklage i både overskrift og tekst - anklager som alene er underbygget af en 13(!) år gammel artikel fra Ekstra Bladet. Jeg kender ikke til de konkrete anklager, men noget tyder på, at der næppe har været meget kød på den sag, da man ikke har hørt noget til det siden. Afsnittet er ikke i overensstemmelse med de engelske retningslinier for biografier, og ligger vel faretuende tæt på injurielovgivningen, hvis ikke der er håndfast belæg for, at manden har gjort sig skyldig i skatteunddragelse. Med mindre der er protester, vil jeg skrive afsnittet om. --Pugilist 18. feb 2008, 20:58 (CET)

Enig. En så gammel sag er ikke relevant medmindre det er noget han generelt "huskes" for - og det mener jeg afgjort ikke er tilfældet. Det er fint at afsnittet er fjernet. -- JGC 19. feb 2008, 12:30 (CET)

Har nu slettet afsnittet. Prøvede at skrive det om, men uden en pålidelig kilde giver det ikke mening at lade halvkvædede beskyldninger stå. Der er givet i den nævnte avisartikel rejst en kritik af en række økonomiske disposition, men uden dokumentaiton for, at dispositionerne var ulovlige, finder jeg det vanskeligt i en biografi at lade 13 år gamle beskyldninger hænge. Kan der findes en kilde på, at der rent faktisk var noget galt med den pågældende ejendomshandel, kan man skrive et "kritik"-afsnit, men uden sådan kilde er det efter min opfattelse for tyndbenet. --Pugilist 19. feb 2008, 12:32 (CET)

julekalender[rediger kildetekst]

er der nogen der ved hvor man kan få/købe julekalenderen med Bubber, den blev vist i 1989

Beskyttelse?[rediger kildetekst]

75% af redigeringerne på denne artikel er hærværk og derfor synes jeg at man burde overveje en beskyttelse af artiklen. Da jeg har kendskab til internetfænomener "memes", ved jeg, at Bubber er en af disse danske "memes". Med venlig hilsen   Vilhelm Andersen    Doofenschmirtz   (Diskussion) 20. jul 2017, 21:41 (CEST)

Hermed gjort. mvh Tøndemageren (diskussion) 20. jul 2017, 21:44 (CEST)