Diskussion:Bulldog

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Forbedringsforslag[rediger kildetekst]

Det ville rart at få at vide hvad disse hunde har til fælles ud over at de alle bærer navnet bulldog. Er der for eksempel udeendemæssige eller adfærdsmæssige fællestræk? I hvilken udstrækning er de arvemæssigt beslægtede med hinanden?

Hvad menes der med at 2 racer er lovlige i Danmark. Hvilken lov forbyder andre bulldoracer? Byrial 20. mar 2009, 11:37 (CET)

Hej Byrial
Jeg afventer svar fra Dansk Kennel Klub med henblik på oplysninger vedrørende lovligheden af bulldogracer i Danmark.
Endvidere har jeg bestilt litteratur omkring emnet, således at artiklen kan blive mere fyldig. Jeg håber, at du kan væbne dig med lidt tålmodighed endnu.--PublicLibrarian 21. mar 2009, 12:33 (CET)
Har d.d. modtaget besked fra Dansk Kennel Klub, der oplyser, at der p.t. kun er 2 racer, der er forbudt ved lov i Danmark, og det er pittbull terrier og Tosa (og blandinger hvor disse racer indgår). Det vil sige, at oplysninger om at bulldogracer er ulovlige i Danmark er ukorrete, hvorfor denne oplysning slettes fra artiklen!--PublicLibrarian 25. mar 2009, 10:26 (CET)
Har fået fremskaffet litteratur og planlægger at skrive på artiklen i juni måned 2009--PublicLibrarian 27. mar 2009, 01:07 (CET)


Hermed mit bidrag til artiklen 'Bulldog'. Jeg har beskrevet oprindelsen for bulldoggen samt det overordnede arvlsarbejde efter forbuddet med dyrekampe. Dette avlsarbejde er resultatet af de bulldogracer, som vi kender i dag. Disse racer adskiller sig fra det oprindelige ophav og indbyrdes adskiller disse racer også fra hinanden. Jeg mener derfor fortsat, at artiklen bør holdes overordnet, fordi den specifikke beskrivelse af de respekive racer kan læses ved hjælp af de interne henvisninger. I disse specifikke artikler kan der passende foretages beskrivelse af udseende, temperament, etc. --PublicLibrarian 2. apr 2009, 12:30 (CEST)