Diskussion:Burhan G

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Burhan G er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Stock post message.svg Huskeliste for Burhan G: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Har han ikke lavet noget siden 2014? Artiklen nævner intet efter nummeret "Kærlighed & krig". Toxophilus (diskussion) 14. jul 2016, 12:16 (CEST)
artiklen er god, men efter min mening, handler for mange afsnit om personen og ikke mere stringent om musikken. Der er mange mennesker, der ikke finder det spor interessant eller relevant, hvad en popmusiker går og laver - og om han er opvokset i den ene eller anden forstad kan mange jyder og fynboer ikke vide, hvad måtte betyde. jeg har sat nogle "Kilde mangler", men vil rose for de mange, der var der i forvejen ved faktuelle oplysninger, som kan blive refereret af journalister eller andre.JBM 31. aug 2016, 18:21 (CEST)
Der fremgår ikke guldplader nedenfor i tabellerne - kun to platinplader og guld for singer. Der står i første afsnit skrevet: "og modtaget adskillige guld- og platinplader"JBM 2. sep 2016, 13:19 (CEST)

Har først set dette nu. Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår hvad du mener, JBM. Du synes ikke det er relevant om en musiker er opvokset i slum eller på et slot? Det har ikke nogen indflydelse på den persons senere musikkarriere? Hvis du gider specificere.--z33k (diskussion) 11. okt 2016, 19:28 (CEST)

Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

han er ikke kurder (skrev 85.80.245.86 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)