Diskussion:Bus 115 (Midttrafik)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Bus 115 (Midttrafik)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Hvad gør denne liste over stoppesteder så speciel at Bus 115 (Midttrafik) skal have sin egen artikel? Jeg kan ikke finde årsagen. (Bemærk sidens diskussionsside) --Pixi Uno 4. sep 2011, 19:35 (CEST)

  • Slet - --Pixi Uno 4. sep 2011, 19:35 (CEST)
  • Slet - notabilitet fremgår ikke. Ellers kunne man indskrive millioner af busruter verden over.
    - Sarrus (db) d. 4. sep 2011, 19:46 (CEST)
  • Slet - Enig i Pixi Unos indvendinger. --Arne (Amjaabc) 4. sep 2011, 20:17 (CEST)
  •  Kommentar - Principielt kan jeg ikke indse, hvorfor buslinier skulle være mindre notable end jernbanestrækninger eller veje. --Rmir2 6. sep 2011, 21:09 (CEST)
Konklusion:
Slettes. --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 12. sep 2011, 13:34 (CEST)

Hvilket andet sted kunne den være?[rediger kildetekst]

Hvilken artikel vil den passe bedre ind i? Mit mål er at alle ruter skal ind, og jeg skal jo starte et sted. :-)
jonassoeby 4. sep 2011, 19:36 (CEST)

Alle ruter? Alle i verden, Europa, Danmark eller..? Det er rigtig rigtig mange busruter. :-) Er det relevant for Wikipedia med en opremsning af samtlige ruter? Måske nogle enkelte ruter er notable hvis de har en god og særegen historie? --Pixi Uno 4. sep 2011, 19:41 (CEST)

[redigeringskonflikt

Er der noget, der gør lige præcis denne rute til noget særligt?
- Sarrus (db) d. 4. sep 2011, 19:43 (CEST)

Nej, ikke noget særligt. Slet den bare, når vi er færdige med diskussionsiden her.
Kunne det gøres på stationssider for større stationen, som togene allerede er sat ind:


Hadsten
Zone 20

  Foregående station     DSB     Efterfølgende station  
mod Struer
InterCity
København - Frederikshavn
InterCity
København - Aalborg
Regionaltog
Aarhus - Aalborg
  Foregående station     Arriva     Efterfølgende station  
Aarhus - Viborg - Struer
mod Struer


Er det en mulighed? - jonassoeby 4. sep 2011, 19:48 (CEST)

Der er den forskel, at jernbanen ligger, hvor den ligger, mens busruter kan blive lavet om. Wikipedia er ikke stedet for køreplaner. Det har vi hjemmesider og køreplaner til.
- Sarrus (db) d. 4. sep 2011, 19:50 (CEST)
:Jeg eksperimenterede engang med busruter på artiklen om Viborg Station. Der er ruterne indsat i infoboksen. (Jeg ved ikke om den er opdateret). Mvh. --Pixi Uno 4. sep 2011, 19:53 (CEST)

Det var lige præcis som i punktet: "Buslinjer" jeg havde tænkt det. Har du lavet en speciel skabelon for denne? Er ligge muligheden for busser i "Infoboks:togstation"?. Jeg er enig i denne side bør slettes. jonassoeby 4. sep 2011, 19:56 (CEST)

Hvis du kigger i redigeringsruden for artiklen, kan du se hvordan parametret buslinjer er udfyldt med indsættelse af skabeloner med forskellige farver til de enkelte linjer. De benyttede skabeloner er ganske vist lavet med henblik på Movias buslinier, men i det omfang Midttrafik benytter de samme farver, betyder det jo ikke så meget.
Angående bus- og andre linier i almindelighed så de bør de nok i almindelighed samles i oversigter for et givent område eller selskab a la Busruter i Aarhus og Københavns Sporveje. Her kan linierne oplistes i overskuelig form med relevante data og bemærkninger og med mulighed for uddybning, hvor det måtte være aktuelt. I den forbindelse pønser jeg i øvrigt også selv på et tabelsystem, som det kendes fra afsnitsoversigter fra tv-serier og tegnefilmserier, hvor de enkelte dele er samlet og beskrevet på systematisk og ensartet vis. Det skal dog understreges at det ikke er tanken at opliste samtlige stoppesteder men kun linieføringer i overordnede træk sammen med ting som datoer for oprettelse og evt. nedlæggelse. --Dannebrog Spy 4. sep 2011, 21:35 (CEST)