Diskussion:Bøfsandwich

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

I tegneserien Skipper Skræk forekom (før 1950) en person kaldet Vimmer, som var karakteriseret ved sin forkærlighed for bøfsandwicher. Jeg er tilbøjelig til at mene at denne delikatesse dengang var ret ukendt i Danmark.

Vimmer var en "oversættelse" af Wimpy. Hvad er den eventuelle sammenhæng med at bøfsandwiches i nyere tid er markedsført under dette navn? -- Sebastjan 22. apr. 2006 kl. 10:00 (CEST)

en:J. Wellington Wimpy forklarer at kæden er opkaldt efter manden. --Palnatoke 22. apr 2006 kl. 10:18 (CEST)

Tillader mig at rette tilbage til forrige version, grundet manglende kilde på at tilstedeværelsen af rødbeder i en bøfsandwich skulle være en decideret jysk opfindelse. --Poker-DM 8. okt 2008, 16:53 (CEST)

Den forrige version fra den 8. er så vidt jeg kan se en saglig udbyggelse af stubben. Den har desuden kilder på udsagn. Jeg mener den bør gendannes. -Andersen

Men jeg savner kilder til at grundlovsdag er gået hen og blevet officiel Bøfsandwich-dag, så dette har jeg fjernet. Har du nogen? Mvh Knud Winckelmann 10. jun 2010, 15:06 (CEST)

"Bøfsandwich er en slags burger lavet med hotdogingredienser"?[rediger kildetekst]

Er det mon værd at nævne i artiklen (og er det overhovedet rigtigt?) at en bøfsandwich kan siges at være en form for burger, som laves med de ingredienser, som er at finde i enhver pølsevogn, fordi det er ingredienser til at lave hotdogs? Og at tilgængeligheden af netop disse ingredienser kan siges at være oprindelsen til denne burgervariant? (Skrev 133.51.81.70 (diskussion • bidrag) 7. nov 2013, 11:33. Husk at signere dine indlæg.)